Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/imobiliareiasi.ro/pages/oferta.php on line 331
Spatiu comercial Nicolina Str mitropolit Vaarlam 200mp Iasi ID:145083

Spatiu comercial Nicolina Str mitropolit Vaarlam 200mp [145083]

Zona Nicolina, repere: Str mitropolit Vaarlam

Anunt cu 243 vizualizari, publicat 16-02-2022, de:
Oferta Imagine 1
Oferta Imagine 2
Oferta Imagine 3
Oferta Imagine 4
Oferta Imagine 5
Oferta Imagine 6
Oferta Imagine 7
Oferta Imagine 8
Oferta Imagine 9
2.400 Euro
Suprafata:
200mp
Tip:
Lungime:
0m
Latime:
0m
Recomandat:

Specificatii oferta

  • mobilat: complet
  • amenajat: complet
  • termosistem

Cladire tip P + 8, 400 mp / nivel, spatiu minim propus spre inchiriere: 200 mp. Etaje libere: 1/2 din etajul 3 si 1/2 din etajul 4.
Suprafata totala disponibila pentru inchiriat : 400 mp.

Amplasament cladire:

Zona : Dedeman - Piata Nicolina.

Zona este foarte bine deservita de transportul in comun prin statii de tramvai/autobuz amplasate la cel mult 150 m de cladire, cu legaturi spre/dinspre toate cartierele orasului.

Avantaje cladire :
Cladirea dispune de o parcare proprie care insumeaza un numar de 83 locuri de parcare (80 permanente pt. chiriasi, 3 pasagere). Accesul auto catre cladire se face pe un drum de servitute in regim semi-privat (acces doar pentru riverani)
Fiecare 1/2 etaj (respectiv suprafata minima inchiriabila de 200 mp) dispune de 5 locuri de parcare asigurate prin contract si incluse in pretul chiriei lunare aferent spatiului.
La parterul cladirii este amenajata o sala de mese utilata si mobilata care deserveste tot personalul angajat in cladire. Folosinta acesteia este asigurata prin contract si este inclusa in pretul chiriei lunare aferent spatiului.
La parterul cladirii se afla o sala de interviuri care poate fi folosita si de catre chiriasi pe baza de programare zilnica.
In exteriorul cladirii se regaseste amenajat un parc verde pentru pauza/relaxare dotat cu banci, parc in interiorul caruia este amplasat un foisor.
Departament de paza propriu asigurat de 4 agenti atestati , 24/7, al carui cost este inclus in pretul chiriei.
Tehnician mentenanta de specialitate instalatii pentru interventii rapide cu prezenta zilnica, program luni-vineri, 8h, al carui cost este inclus in pretul chiriei.
Departament curatenie/intretinere imobil format dintr-o echipa de 7 persoane, cu sistem de lucru in doua schimburi (dimineata/dupa-amiaza, luni - vineri) care asigura partea de curatenie atat in spatiile spatiile comune cat si in spatiile inchiriate prin operatiuni specifice (aspirare mocheta, aerisire, stergere birouri, geamuri, activitati permanente de igienizare/dezinfectie a tuturor suprafetelor), al carui cost este inclus in pretul chiriei lunare.

Dotari/echipamente cladire:
2 lifturi marca Otis - mentenanta lunara
Cladirea dispune la parter de o incapere tehnica - sala serverelor. In cladire toate birourile sunt prevazute cu retelistica pentru internet (rack + distributie interioara cablu FTP CAT 6)
Accesul in cladire se face printr-un sistem de turnicheti pe baza de card electronic. Accesul in birouri se face pe baza de card inrolat in sistem de fiecare companie prezenta in cladire. Doar managerii companiilor sau persoanele special desemnate au acces pentru inrolarea cardurilor.
Sistem de supraveghere/monitorizare video interior + exterior.
Post transformare propriu - mentenanta periodica.
Generator/grup electrogen propriu - mentenanta lunara.
Sistem detectie pentru prevenirea si stingerea incendiilor (centrala detectie + senzori fum amplasati atat pe spatiile comune cat si in birouri) - mentenanta periodica.
Chiller marca York pentru producerea agentului termic rece necesar in sezonul cald. Instalatia este deservita de radiatoare de tip ventiloconvector de pardoseala - mentenanta lunara.
Cazane cu automatizare tip Wiessmann pentru producerea agentului termic cald necesar in sezonul rece - mentenanta periodica.
Bazin propriu cu vol. 100 mc apa pentru rezerva permanenta PSI aferenta normelor + grup pompare - mentenanta periodica.
Retea de hidranti interiori + exteriori (cladirea este autorizata ISU) - mentenanta periodica.

Avantaj client :
Mentenanta tuturor echipamentelor este inclusa in pretul chiriei. 


 


Spatiu ideal pentru : Companii IT, Institutii Financiare (non-bancare), Sediu Firma, Call Center, Birou Administrativ.

Logo Agentie
Poza Agent Default
Consilier Imobiliar:Robert Oslobanu
Iti place oferta, dar doresti detalii?
Ne poti contacta cu un mesaj direct:
[Spatiu comercial Nicolina Str mitropolit Vaarlam 200mp ; cod oferta 145083]